Post by combatytteidis on Feb 12, 2022 3:13:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gods Of Arena: Strategy Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gods Of Arena: Strategy Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код много издржљивости ▞▞▞
▞▞▞ Gods Of Arena: Strategy Game 2022 version ▞▞▞
То је једноставно.
мало тежи садржају огласа ..мора гледати огласе да би напредовао, али неким прилично забавним концептима је потребно мало више балансирања у биткама задатака са 1, 2 и 3 звездице, стварање игре у којој се корисник не осећа заробљеним за гледање реклама је пола битка , размотрите онемогућавање огласа на једној политици куповине без обзира на деноминацију, желимо да вас подржимо, али да олакшамо, а не тако једнострани однос
Сјајна мала борбена игра
нице геме
То је моја омиљена игра већ 6 година
Добро је, али ме не пушта у игру
Gods of Arena: Estrategia Estrategia tpb
10 минута игре, лако победити лако савладати, много реклама идк зашто, хвала, али није игра за мене чак и ако сам победио ову игру за 10 мин
У реду
Једном када погодите трећи град будите спремни да изгубите сваку борбу и гринд. Деинсталирање
Заиста ми се свидела игра, али ми је требало само 5 сати играња. А у инвентару морам да додирнем више да бих заправо изабрао свој оклоп на грудима уместо чизама, што ме је натерало да продам своје чизме уместо оклопа на грудима више пута. Молимо додајте нове градове или нешто да бисте додали више времена за игру. И такође када имате 5 војника и покушавате да видите који ће да додирне специјални напад, веома је тешко видети где је, можда бисте могли да додате функцију која га истиче када га изаберете у борби
Најбоља игра😂😂
не могу да играм на свом Гоогле налогу, заглавио је на другом
Ова игра је сјајна! Али требало би да га ажурирате тако да ваш тим може да буде већи, мислим да имате други тим, махните, баш као у било којој мисији високог нивоа или борби у арени
Игра ми није стајала ни на телефону, параметри екрана су били заиста далеко па нисам могао ни да играм прву борбу. Молим те поправи да могу да играм
Требало би да има резервне робове
Прилично добра игра. Угодна мушка графика, играње је изазовно, али једноставно. Доста надоградњи и достигнућа. Огласи углавном нису насилни. Вреди играти неко време.
Напредак у игри је генерално био природан, иако су непријатељи постајали све тежи ако смо имали још једну особу у нашем тиму као 1,7к теже. Уопштено је неугодно играти се, а нажалост нема ничега што би убрзало борбу
Требало би да зауставе огласе после сваке рунде јер се губи време
Нема дугмета
Заиста изгледа сјајно
један од основних елемената игре је ропство.
Asian Cooking Games: Star Chef Arcade zfg
Гладијатор је добар
За сада се враћам по још.
Одлична игра, свидела ми се свака секунда, иако отежава побољшање ваше опреме у одређеним деловима игре, такође вам не даје ништа осим заиста тешке борбе на поенима у игри, иначе одлична игра
Слабо развијен, само лењ.
Убица забавног времена 😎💪
Добра игра лепо одиграно
Добро, али ме је стално враћало на почетни екран и сада ми не дозвољава да се нађем на њему 👍
Табела
Једна замерка игри у овом тренутку је што не могу да бирам или да се отарасим почетног лика. Бити у могућности да их именујете било би сјајно, било би лепо да изаберете другог гладијатора или да га бар касније продате. Тржиште је чудно бити присиљено да продаје гладијаторе, тешко је упоредити ниво 10+ са новим на тржишту. Било би лепо када бих могао да задржим своје гладијаторе и да их размењујем по потреби.
забавна игра
Мрзим ову игру